Zásady ochrany osobních údajů (GDPR)

Foerstrovo komorní pěvecké sdružení, z. s.,
Reg. MV ČR dne 28. 11. 1990, pod č.j. VSP/1-3347/90-R
IČO: 00312975
adresa sídla:
Rostovská 127/11
101 00, Praha 10

tímto prohlašuje, že ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (GDPR) zpracovává osobní údaje subjektů údajů pro svou činnost a je tedy správcem osobních údajů (tj. osobou, která určuje způsoby a účely zpracování osobních údajů).

Kontaktovat nás můžete písemně na adresu sídla nebo e-mailem na adrese: info@fkps.cz.

 

Zpracování osobních údajů

Ke zpracování vašich osobních údajů dochází v těchto případech:

1) přihlásíte k odběru novinek na našich webových stránkách
Vaši e-mailovou adresu budeme evidovat po dobu, dokud se z tohoto odběru opět neodhlásíte. K odhlášení stačí napsat žádost na e-mail: info@fkps.cz.

2) vyplníte formulář k objednání vstupenek na naše koncerty
V tomto případě budeme evidovat:

- jméno a příjmení

- e-mailovou adresu

- telefonní číslo

- poštovní adresu (pokud si vyberete odběr vstupenek poštou)

- IP adresu vašeho počítače

Tyto údaje budeme evidovat pouze do doby splnění objednávky a k žádné další archivaci či předání třetím osobám z naší strany nedochází.

3) dáte souhlas s používáním souborů cookies
Pokud jste ve Vašem prohlížeči povolili ukládání cookies a souhlasíte s jejich používáním, získává zpracovatel (firma Google, Inc) údaje o návštěvě webových stránek, prohlížených službách a o další aktivitě na webových stránkách. Pokud chcete na svém zařízení zakázat ukládání cookies, můžete změnit nastavení přímo ve svém prohlížeči. V případě, že zakážete ukládání cookies, nemusí některé části webových stránek pracovat správně.

 

Jaká máte práva v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů?

  • právo získat potvrzení o zpracovávání vašich osobních údajů a na přístup k vašim osobním údajům
  • právo na opravu nebo doplnění vašich osobních údajů, pokud jsou tyto nepřesné či zastaralé
  • právo na výmaz vašich údajů

Svá práva můžete uplatnit doručením písemné žádosti na adresu správce (viz výše) nebo na e-mailové adrese info@fkps.cz.

Vaše osobní údaje zpracováváme na základě vašeho souhlasu. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat na e-mailové adrese info@fkps.cz

Pokud se domníváte, že zpracování vašich osobních údajů je v rozporu s právními předpisy, máte právo podat stížnost u dozorového úřadu:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27

170 00 Praha 7
https://www.uoou.cz

Vytisknout stránku
Datum a čas tisku: 20.03.2019 10:03:03
Titulek: Zásady ochrany osobních údajů (GDPR) | FKPS.cz
Zdroj: /cz/zasady-ochrany-osobnich-udaju-gdpr.html
Napište nám
KONTAKT

FOERSTROVO KOMORNÍ PĚVECKÉ SDRUŽENÍ

Sídlo sdružení a fakturační adresa

Rostovská 127/11, 101 00, Praha 10

IČO: 003 129 75

Bankovní spojení: FIO Banka č.ú. 2701312030 / 2010

Reg. MV ČR dne 28. 11. 1990

pod č.j. VSP/1-3347/90-R

Telefon: +420 602 228 545
E-mail: fkps@fkps.cz
Tyto webové stránky využívají cookies. Setrváním na těchto webových stránkách souhlasíte s jejich využíváním. Více zjistíte zde.